Informatie

Hoe ziet een behandeling eruit?

Voordat je de eerste keer komt, vraag ik je een intake formulier in te vullen.
Bij iedere afspraak zitten we altijd eerst even samen en hebben we een gesprek waarom je komt en waar je aan wilt werken. We stellen een positief doel. Hoe mag het er voor jou uitzien als ‘de klacht’ weg is? Daarna lig je met kleren aan op mijn behandeltafel en gaan we met behulp van spiertesten op zoek naar de onbalans en met allerlei technieken kunnen we deze oplossen.

Hoe lang duurt het en wat zijn de kosten?

Een kinesiologie sessie duurt een uur en het tarief is € 85,- per sessie.
Een eerste afspraak (intake + behandeling) duurt 1,5 uur en daarvan zijn de kosten €127,50. 
Je kunt contant betalen, per tikkie of bank overschrijving
Momenteel is het niet mogelijk om te declareren bij uw zorgverzekeraar.

De genoemde prijzen zijn incl. BTW.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Meestal hebben we 3 tot 5 keer nodig om een ‘klacht’ te verhelpen. Echter, soms gaat het in wat kleinere stapjes vooruit en duurt het iets langer voordat we het doel bereiken. Dat ligt er ook net aan hoe lang iemand al ergens mee loopt. Het is als het pellen van een ui. Laagje voor laagje halen we de stress weg en ontstaat er balans. Sommige laagjes gaan heel snel, sommige laagjes zijn wat dikker en duren wat langer. We spreken altijd voor 3 keer af en na de derde keer evalueren we hoe het ervoor staat.

Annuleren?

Mocht je verhinderd zijn, dan dien je een afspraak minimaal 24 uur van tevoren te annuleren. Zo niet, dan wordt het consult alsnog in rekening gebracht.

Waar is mijn praktijk?

Kinesiologie praktijk de Kolibrie Hogedijk 13 2435NC Zevenhoven mieke@praktijkkolibrie.nl

Mijn ruimte ligt prachtig gelegen in de polder in Zevenhoven met uitzicht op de Groene Jonker.
Voor het bereiken van de ruimte parkeer je voor het huis en loop je tussen de houtopslag en de schuur door naar mijn praktijkruimte.

Op welke dagen en tijden kan ik een afspraak maken?

Momenteel werk ik op maandagavond, woensdag en donderdag in mijn praktijk. Afspraken voor kinderen mogen onder schooltijd gepland worden (dit valt onder medisch).

Hoe neem ik contact op?

Wil je meer weten, heb je een vraag of wil je een afspraak maken? Neem dan contact met mij op via e-mail (mieke@praktijkkolibrie.nl)of vul het onderstaande contact formulier in. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op via de e-mail of telefoon.

Wat zijn de algemene voorwaarden en de privacy verklaring?

De algemene voorwaarden zijn hier te lezen. De privacy verklaring is hier te lezen.