Feestelijke opening van de praktijk

Dankbaar

Zo gaf een docent mij twee maanden geleden een nieuwe uitdaging (dank je wel Marian van Noort).

Zomaar stilzwijgend in een nieuwe praktijkruimte beginnen, dat kon natuurlijk niet. Tevens vond ze dat ik wel (weer) een uitdaging kon gebruiken. Dat werd een opening van mijn nieuwe praktijkruimte met daarbij een persstukje.

Op dat moment had ik veel ‘ja-maren’. Ik had het te druk (met mijn volle praktijk, studie en baan als juf), ik had nog geen website (maar wel al heel lang tekst daarvoor klaarliggen), geen folder, geen logo, etc. En eigenlijk houd ik ook helemaal niet zo van in de belangstelling staan.

Toch neem ik uitdagingen graag aan en zo werd de opening van mijn nieuwe ruimte een feit. Zo ook mijn website (met dank aan mijn broer), mijn folder, een bordje voor aan de deur en het persstukje.

Vandaag was het dan zover, mijn vader en Paulus, de creators van mijn ruimte, knipten vanmorgen het lintje door. Daarna de hele dag door bezoekers gehad, wat overweldigend veel en wat ben ik dankbaar……………………

Dankbaar voor al die mensen die vandaag de moeite hebben genomen om mijn praktijkruimte te komen bewonderen. Lieve vrienden, familie, collega’s, kennissen, docenten, ouders, mensen die ik al heel lang niet gezien had, dank je wel dat jullie er speciaal voor mij waren om mijn paradijsje te komen bezichtigen. En wat ben ik zelf trots en voldaan op wat ik in deze drie jaar heb neergezet.

Opening praktijk Kinesiologie

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *