gezichten lezen met kinesiologie

Wat zijn jouw unieke talenten?

Pas kreeg ik de vraag van iemand die bij mij op tafel lag: “Leer jij op jouw opleiding nog steeds nieuwe dingen, aangezien je al zoveel kunt en weet?” Jazeker, in de kinesiologie zijn er oneindig veel technieken. Leergierig als ik ben (een van mijn talenten) kan ik daar de komende jaren mijn hart in ophalen. Toen ik haar vertelde over mijn laatst geleerde techniek, zei ze meteen: “Hier moet je ook eens een stukje over schrijven!” Bij deze 😊. Wat ik heb geleerd? Gezichten lezen. Jouw specifieke talenten zitten verborgen in jouw gezichtslijnen. Ik heb leren kijken naar lijnen, naar verhoudingen, naar je ogen, neus, mond, voorhoofd, hoogte van je oren, etc. en zo kan ik zien wat jouw specifieke talenten zijn. Een voorbeeld: heb jij een dunne bovenlip, dan ben je veelzeggend met weinig woorden. Je houdt het kort. Geen oeverloos gezwam en je stelt het ook op prijs wanneer anderen het kort houden. Dat herkende ik wel bij mijzelf. Vaak haak ik af in ellenlange vergaderingen over ‘niets’ en denk ik, dit kan veel beknopter en sneller 😊. Mensen met een dikke bovenlip zijn goed met woorden, hoe meer hoe liever, ze rollen wat je noemt uit de mond. Ze vinden het heerlijk om zich verbaal uit te drukken. Maakt van het hart geen moordkuil. Neemt de tijd voor het vertellen van een goed verhaal en kan dat ook zeer vermakelijk en origineel. En zo is er nog veel meer te vertellen over de mond, want je hebt ook nog de dunne onderlip, de dikke onderlip, mondhoeken omhoog, mondhoeken naar beneden, etc.

Inmiddels heb ik de afgelopen dagen al flink ‘geoefend’ en vele gezichten van vrienden en familie mogen lezen en hen mijn bevindingen mogen vertellen. Super leuk om terug te horen hoe kloppend het is en hoe zij zichzelf hier zo enorm in herkennen. Het opent ook mooie gesprekken.

Het leuke is, het zijn talenten, dus altijd positief. In de drie daagse cursus kwamen alle 87 talenten aan bod. Bij bepaalde talenten dacht ik: “Oh nee, niet naar mijn gezicht kijken, dat talent heb ik toch niet???” Dat was leren omdenken, het ging nu juist om het positieve van dat talent en wij mensen hebben onszelf zo aangeleerd naar sommige negatieve aspecten van onszelf te kijken. Dat was voor mij mooi om te ervaren en te delen. Iedere eigenschap in onszelf die wij misschien het liefst anders zouden zien, zit iets moois, iets positiefs!

Verder hebben we hierop volgend ook nog het krachtenspel geleerd. Dit is een kaartenset, waarin je jezelf vooraf een vraag stelt of een doel. Met de set ga je op zoek naar waar de stress zit met betrekking tot jouw vraag/jouw doel, wat is de angst, wat geeft jou balans en wat zou je kunnen doen, jouw actie/manifestatie. Een prachtige aanvulling, tevens kan daarna nog als extra een kinesiologiebalans volgen.   

Mocht je nieuwsgierig zijn of ook eens willen weten wat jouw talenten zijn vanuit jouw gezichtslijnen? Stuur mij dan een persoonlijk berichtje. Het enige wat ik van jou nodig heb, is een neutrale foto van de voorkant en zijkant en een foto met een glimlach (zodat ik je tanden kan zien).

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze cursus? Kijk dan eens op www.academievoorkinesiologie.nl

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *