Ik ben gespecialiseerd in kinderen, maar help ook veel volwassenen om weer lekker in hun vel te zitten.

Wie weet herken je één van deze klachten bij jezelf of je kind?

Jij of je kind …….

heeft klachten als buikpijn, hoofdpijn of andere pijnen?
voelt zich vaak moe of lusteloos?
heeft moeite met naar school gaan?
heeft leerproblemen (dyslexie, dyscalculie)?
is hoogbegaafd en heeft moeite met het schoolsysteem?
heeft moeite met concentreren?
plast in bed of heeft moeite met zindelijkheid?
is onzeker, bang, boos, angstig, waardoor het de ontwikkeling belemmert?
heeft moeite met praten of kan zich moeilijk uitdrukken?
is heel gevoelig en kan moeilijk omgaan met alle prikkels?
heeft moeite met in- of doorslapen en komt moeilijk tot rust?
is verdrietig en voelt zich vaak onbegrepen?
heeft last van allergieën?
heeft moeite met het verwerken van verlies door overlijden of echtscheiding?
gedraagt zich teruggetrokken, stil of heeft depressieve klachten?
heeft vage klachten, er is iets aan de hand, maar het is onduidelijk wat precies?
Boom in bloei

Volledig herstel

“Ik heb een ongeluk gehad en eerst bij de fysio gelopen. Ik hoorde allemaal positieve berichten over Mieke in mijn omgeving. Wat ik fantastisch vind aan Mieke is dat ze de diepere lagen pakt. De fysio deed bijvoorbeeld niks met het emotionele. Ook heeft het energetische nu meer begrip en waarde gekregen voor mij. Fijn dit heb je namelijk ook nodig in het herstel, het heeft met elkaar te maken. Mentaal, fysiek en emotioneel, alle vlakken raakten in de war na het ongeluk en dat werd mij duidelijk bij Mieke. Niet alleen het fysieke. Na een aantal behandelingen was ik volledig hersteld!”

Als ouder wil je graag weten wat er met je kind aan de hand is. Mijn ervaring is dat kinderen daar vaak geen antwoord op hebben. Je ziet als ouder dat er iets is, maar je komt er niet achter wat precies. Kinderen kunnen dit ook moeilijk in woorden uitdrukken. Het mooie is, met kinesiologie, communiceren we met het lichaam en het onderbewuste. Het lichaam kan precies aangeven waar er onbalans zit. Dus herken je dit bij jezelf of jouw zoon of dochter? Dan kan kinesiologie jou helpen! Samen met jou of je kind gaan we op zoek naar de oplossing voor het probleem en zorgen we dat jij of je kind zich weer fijn voelt.

Overprikkeling (stress) van het lichaam

Ons lichaam heeft een enorm zelf herstellend vermogen. Alles bestaat uit energie en trilling, ook ons lichaam. In ons leven maken we van alles mee. Als je naar jonge kinderen kijkt, krijgen zij al te maken met allerlei prikkels. Op school, van digitale apparatuur, vaccinaties, het vele ‘moeten’, stressvolle situaties. Soms is dat, zeker voor gevoelige kinderen, niet bij te benen en ontstaan er klachten. ‘Klachten’ betekent dat er iets met hun energie en trilling gebeurt. Stress in het lichaam, zorgt dat het lichaam geblokkeerd raakt.

Deze trilling is altijd weer positief te beïnvloeden, door blokkades weg te halen, door kinderen een beschermlaagje mee te geven. Dan doet het lichaam de rest. Het zelf herstellend vermogen van een lichaam is zo enorm krachtig. Dat is wat ik zie, voel en meemaak in mijn praktijk. Problemen kunnen altijd opgelost worden, dat is de kracht van het lichaam!

Wil jij meer weten of een afspraak maken? Neem dan contact met mij op via mijn e-mail (mieke@praktijkkolibrie.nl) of vul het contactformulier in.