Wie ben ik?

Mijn naam is Mieke Spaargaren en ik heb een prachtige kinesiologie praktijk aan de Groene Jonker.

Ik maakte kennis met kinesiologie, nadat ik in 2012 op een cursus Roos van praktijk in de Roos ontmoette. Zij vertelde mij over haar beroep als kinesioloog. Sinds die tijd heeft kinesiologie veel voor mij en mijn kinderen betekend en heb ik vele ‘energetische’ cursussen gevolgd.

In mijn vak als leerkracht basisonderwijs ben in aanraking gekomen met kinderen met allerlei problemen, die ik graag wilde helpen. Vaak maakte ik mensen attent op de kinesiologie. Ik bleef mij steeds weer verwonderen als een leerling met bijvoorbeeld enorm boze buien veranderde in een rustig, tevreden kind.

Zo ben ik zelf de opleiding gaan volgen aan de Academie van Kinesiologie. Ook nu in mijn praktijk verwonder ik mij steeds weer wat voor veranderingen er ontstaan met deze krachtige, maar ook eenvoudige methode. Vaak al na één behandeling. Het lijkt wel magie!

Door groei van mijn praktijk heb ik inmiddels een keuze moeten maken en mijn baan als leerkracht opgezegd om me geheel te richten op de kinesiologie.
Problemen kunnen altijd opgelost worden, dat is de kracht van het lichaam! Dat is wat ik zie, voel en meemaak in mijn praktijk. Het is prachtig om jou te leren weer contact te maken met je eigen lichaam.

Mieke Spaargaren Kinesioloog praktijk de kolibrie

Ontzettend bedankt!

“Wat kan één behandeling al verschil maken, ik en hijzelf merken al meteen verschil. Hij is een stuk rustiger en heeft meer zelfvertrouwen. Eet ook meer en beter, ontzettend bedankt!”

De resultaten die ik kan bereiken voor jouw kind en voor jou:

fijn slapen
een lijf in balans
meer zelfvertrouwen
beter afgeschermd tegen allerlei prikkels
goede stemming
opkomen voor jezelf
gevoelens onder woorden kunnen brengen
uitdagingen durven aangaan
betere leerresultaten
jezelf zijn en blijven

Ik zorg dat jij weer straalt en lekker in zijn vel zit!

Ik zou het iedereen aanraden!

“Mijn puberdochter had moeite met het schoolsysteem. Een slim meisje, maar heel perfectionistisch en ervaarde heel veel stress. Na een aantal sessies bij Mieke was die stress uit haar lijf en had ik een jonge meid die weer in het systeem paste. Veel minder perfectionistisch was en zich gewoon weer fijn en blij voelde. Ik zou het iedereen aanraden!”

Heb je mij iets te vragen of te vertellen? Dan kun je mij een berichtje sturen via het contactformulier of mailen. (Mieke@praktijkkolibrie.nl)